Dobrodošli v našo magično trgovino

Slamica

  • Material: barvano nerjaveče jeklo
  • Premer: 5mm
  • Primeren za steklene in prozorne kozarčke

1,99

Alley of magic ekipa se trudi, da vam ponudimo čim lepše izdelke in s tem omogočimo, da je vaša izkušnja nakupa in doživljanje izdelka, kar se da čudovita, unikatna in edinstvena.
Čiščenje slamice je izredno preprosto. Slamico lahko perete pod tekočo toplo ali vročo vodo, s pralnimi sredstvi in priloženo ščetko za čiščenje.
Slamico se lahko tudi personalizira, če želite personalizacijo slamice vas prosimo, da v košarico ob doplačilu dodate tudi izdelek “PERSONALIZIRANA SLAMICA”. V opombah ob zaključku naročila pa nam sporočite IME, ki ga želite imeti na slamici. Ob morebitnih več barvah ali več slamicah, morate izdelek “personalizirana slamica” dodati toliko krat, kolikor želite personaliziranih slamic. Potem tudi po barvah (če so slamice različnih barv) napišete imena in barvo slamice.
POMEMBNO: zaradi posameznih nastavitev ekrana, se lahko barva izdelka razlikuje.
OPOZORILO: Če boste izdelek vzdrževali v skladu z danimi navodili, vam bo služil dolgo časa. Reklamacije na nepravilno vzdrževanje ne sprejemamo.
Če imate kakšno vprašanje, nam prosimo pišite na alleyofmagic@gmail.com in z veseljem Vam bomo pomagali.

Dodatne informacije

Barva

Oranžna, Rdeča, Roza, rumena, Rumena vijolična, Svetlo modra, Svetlo roza, Temno modra, Temno vijolična, Temno zelena, Turkizno rumena, Turkizno vijolična, Vijolično rumena

Preverite tudi ostalo ponudbo